Η εταιρία Σ. & Κ Μπίμπασης Ο.Ε εδρεύει σε νέες και απολύτως σύγχρονες εγκαταστάσεις 1000τμ. στην Λεωφόρο Αθηνών 28 – 30, στο Περιστέρι.

Πρόκειται για μια μονάδα η οποία περιλαμβάνει:

– Συνεργείο.
– Πώληση ανταλλακτικών – αξεσουάρ Mercedes & Smart.
– Πωλήσεις οχημάτων Mercedes – Smart.
– Πώληση ανταλλακτικών – αξεσουάρ Brabus.

  • bibasis-mercedes-smart-outdoors-periseri-attikis-2015-entrance
  • bibasis-outdoors

  • bibasis-mercedes-smart-service-indoors-peristeri-attikis-2015
  • bibasis-mercedes-indoors
  • bibasis-mercedes-smart

1982
Το πρώτο κατάστημα το οποίο παρέχει υπηρεσίες συνεργείου για οχήματα Mercedes ιδρύθηκε από τον Κο. Σεραφείμ Μπίμπαση το 1982.

1989
Το 1989 για πρώτη φορά στην ιστορία της η εταιρία υπό την καθοδήγηση του Σεραφείμ Μπίμπαση εισάγει ανταλλακτικά για την κάλυψη των αναγκών της από τη Γερμανία.

1996
Πολύ σημαντική χρονιά για την εξέλιξη της εταιρίας Σ & Κ Μπίμπασης διότι τότε πραγματοποιείται η μετεγκατάσταση της εταιρίας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (550 τμ) στο Περιστέρι. Πλέον αποτελούμε μια ολοκληρωμένη και άκρως ανταγωνιστική πρόταση για όσους αγαπούν να οδηγούν τα αυτοκίνητα Mercedes.

2003
Δημιουργία τμήματος πώλησης οχημάτων Mercedes & Smart και σε συνδυασμό με την ανάληψη σημαντικών αρμοδιοτήτων σε επίπεδο διοίκησης από τον Κο. Κων/νο Μπίμπαση (Μηχανολόγος – Μηχανικός) η εταιρία Σ & Κ Μπίμπασης είναι συνεπής στο ραντεβού της με το χρόνο. Εξελίσσεται, παρουσιάζει νέες προτάσεις και με την καθοδήγηση από νέους ανθρώπους είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις.

2009
Νέες εγκαταστάσεις (1000 τμ) στο Περιστέρι Λ. Αθηνών 28-30 αποτελούμενες, από τμήμα πωλήσεων οχημάτων Mercedes & Smart, πώληση ανταλλακτικών και συνεργείο.
Επιπλέον επίσημος συνεργάτης της BRABUS ως αποκλειστικός διανομέας BRABUS για το νομό Αττικής. Είναι δύο στοιχεία που μας δίνουν ώθηση για τα επόμενα χρόνια. Όμως οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και οι νέες συνεργασίες δεν θα είχαν μεγάλη αξία αν δεν πλαισιώνονταν από ανθρώπους με επαγγελματισμό, άρτια καταρτισμένους και με υψηλό το αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πελάτη που εμπιστεύεται σ’ εμάς το όχημά του, δηλαδή τους ανθρώπους της Σ & Κ Μπίμπασης. Σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε και να γίνετε κι εσείς κομμάτι της ιστορίας μας.